Blogin esittely – GYNEBLOGI ?!

Tietoa naiselta – naiseudesta – naiselle

Olemme kaksi kokenutta gynekologia Tampereelta. Haluamme herättää keskustelua ja lisätä tietoa naisen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Voit tutustua meihin tarkemmin omilla sivuillamme: Tarja Ristolainen ja Terhi Vainio.

Haluamme parantaa naisten elämänlaatua

Tavoitteenamme on parantaa naisen elämänlaatua. Pyrimme tuomaan tietoa kansantajuiseksi. Toivomme, että voimme blogimme avulla auttaa naisia  ainakin joissakin yleisimmissä naisen elämänkaaren eri vaiheissa vastaan tulevissa kysymyksissä.

Haluamme olla sinun luottogynekologisi

Toivomme myös, että onnistuisimme olemaan helposti lähestyttäviä, naisen luottogynekologeja / omalääkäreitä, joiden luokse on helppo tulla iloineen ja murheineen vuodesta toiseen, ja juuri sellaisina kuin olemme, ainutkertaisina yksilöinä – ihanaisina NAISINA!

Kirjoitamme tätä blogia ilmaiseksi, ilman aineellista hyötyä. Blogi ei sisällä mainoksia, joista saisimme tuloja. Blogia eivät tue lääketeollisuus, luontaistuotevalmistajat eivätkä -myyjät.

Sivuston teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Sampsa Vainio.

Terhi Vainio

Terhi Vainio

Gynekologi, naimisissa, kolmen lapsen äiti. Opiskellut lääketiedettä Turussa ja erikoistunut TYKSissä. Nykyisin toimin yleisgynekologina Terveystalossa Tampereella.


Terhi Vainio

Tarja Ristolainen

Gynekologi, kolmen lapsen äiti. Valmistuin Oulun yliopistosta gynekologiksi 1999 ja gyn. endokrinologiksi 2004 perehdyttyäni siellä lapsettomuuden tutkimuksiin ja hoitoihin. Pidän yleisgynekologin vastaanottoa Terveystalossa Tampereella ja Helsingin Kampissa, sekä Pihlajalinnassa Kangasalla.